CHANEL блести с новата си колекция висша мода Пролет/Лято 2021! Снимки и видео

В златния ни моден блог ти разкриваме новините и тенденциите в света на модата!
Вирджиния Виард не спира да ни изненадва с красиви модели – откакто пое модната къща през 2019 след великия Карл Лагерфелд определено не спира да предизвиква аплодисментите на модните специалисти. Нейните колекции съчетават перфектно стила на CHANEL с почерка и виждането на креативната дизайнерка. “Не спирам да мисля върху това какво би искала да има една жена в гардероба си днес”, споделя тя в интервю.

И с новата колекция Пролет/Лято 2021 тя не разочарова експертите. Ревюто се проведе в бляскавия Grand Palais des Champs-Élysées, известен като Grand Palais, който е голям исторически обект, изложбена зала и музеен комплекс, разположен на Шанз-Елизе в 8-ми район на Париж, Франция.

“Знаех, че няма да можем да оргазнизираме голямо ревю, така че трябваше да измислим нещо ново и ми дойде идея да направим малко ревю по стълбите на Grand Palais и да бъде под цветни арки. Като семейно събитие, като сватба…”, коментира Вирджиния Виард относно тона на колекцията.

В колекцията присъства много цвят. Фуксията е един от любимите нюанси на модната къща и не за първи път го виждаме в линиите й. Освен цветните мотиви присъстват и емблематичните за CHANEL бяло, черно и туид. А за финал на дефилето е избран един от най-прекрасните модели булчински рокля, който сме виждали от марката! Една уникална препратка към 20те години на миналия век със своето затворено деколте, сатиниран крепон, перли и дълъг воал!

Въпреки невъзможността ревюто да бъде голямо и с публика избрани знаменитости успяха да му се насладят от първа линия. Пенелопе Круз, Марион Котиярд, Лили Роуз Деп и Ванеса Паради бяха част от семейството на CHANEL на това модно събитие. “Обичам големите семейни събирания, когато се събират всички поколения. Толкова е топло и уютно. И такъв е духа на CHANEL днес. Защото CHANEL е и нашето семейство.”, завършва Вирджиния.

А сега редакторите на нашия моден блог ти предлагаме да се насладиш с очите си на красотата на висшата мода!

ZLATNAКрасиви дрехи за златни жени

Снимки: Pinterest

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *