За нас

Нашата бизнес компания ZLATNA е отдадена на модата във всичките й търговски сфери – от производство и ишлеме до внос и продажба на дребно. Екипът ни е амбициозен, с големи мечти и още по-голям хъс за работа! Ние сме един от водещите онлайн търговци в България, с голяма аудитория и силно присъствие в социалните мрежи. Всичко това е постигнато с много труд и спечелено с отличното ни съотношение на качество и цена.

Но за нас в ZLATNA модата е много повече от търговия – тя е страст, тя е начин на живот! Избирайки нашият бранд Вие ставате част от нашия моден свят, изпълнен с вдъхновение, характер и изкуство!

Мисията ни като екип, влюбен в модата и отдаващ цялото си време на нея, е да внасяме радост в сърцата на всички жени, които искат да изглеждат винаги добре и които искат дрехите им да подчертават тяхната личност и уникалност. Защото стилът е точно това – той не се определя от цената, не се купува, той е усещане и израз на самите нас. Всички артикули в магазина ни са специално подбрани и одобрени от нашите дизайнери и модни стилисти. Предлагаме отлични продукти като качество и цена, по атрактивен начин и за най-кратко време! Колекциите ни въплъщават високо качество, световен дизайн, последни тенденции и добри цени. Асортиментът ни е богат и разнообразен и се стремим да Ви обличаме добре във всеки един момент – от сетовете ни за свободното време за спорт и отдих, през офисните облекла до визията Ви за най-специалните моменти и събития!

Избрахме името ЗЛАТНА, защото най-добре отразява нашата философия за модата. Златото е благородно, блестящо, устойчиво, привличало е хората още от древни времена. Присъства в толкова много области на живота, то е навсякъде в ежедневието ни. Златото е вечен синоним на разкош и лукс, без да е пошло. Точно това ние виждаме и в модата. И точно това се стремим да Ви предлагаме всеки ден!

А инициалът на бранда ни е загатнат и в официалното ни лого под формата на рокля – точно както във всяка наша дреха се крие част от самите нас, изразена в дизайна и стила й!

Останете златни със ZLATNA.EU – Красиви дрехи за златни жени!