Връщане и замяна

Скъпи клиенти,

Всеки един продукт от нашият магазин може да бъде върнат или заменен в 14-дневен срок от датата на получаването му. За извършването на замяна или възстановяване на сумата се приемат само стоки в състоянието, в което са получени от клиента.

Върнатата стока трябва да е с етикети, в добър търговски вид, да не е носена, прана, гладена, скъсана и т.н. При нарушаване на търговския вид на продуктите след получаването им клиентът носи отговорност за тях.

При замяна на един продукт с друг с по-висока парична стойност, разликата се заплаща допълнително, респективно в обратния случай разликата се изплаща от търговеца.

При връщане на стоки с наложен платеж клиентът трябва задължително да разреши преглед на пратката. В противен случай не можем да приемем стоката обратно и да възстановим сумата, за която е закупен.

Сумите за върнати стоки се възстановяват чрез наложен платеж до 14-дневен срок от връщането им.

В случай на връщане и замяна на поръчката, куриерските услуги са за сметка на клиента, освен ако не е върната поради грешка от наша страна.

В случай на замяна Ви молим да не правите нова поръчка в сайта, а да се свържете с наш консултант за уточнение и потвърждение на заявката.

Всички въпроси, свързани със замяна и връщане на продукти, могат да бъдат уточнени чрез имейл, чат съобщение или на телефон: 0877099633.

Ако не бъдат спазени описаните условия, замяната няма да може да бъде извършена.

Приятно пазаруване със ZLATNA.EU!