Ако ще си купуваш чанта този месец, купи си зелена! Това е новата тенденция от Instagram!

В блог мода тази седмица разкриваме как да вкараш цвят с един аксесоар в цялостаната си визия и стил!

Въпреки че експертите от инситута по цветове Pantone определиха 2021 като годината на блестящото жълто, пълно със светлина и на наситеното сиво, модните специалисти демонстрират и друга гама, която печели последователи – зеленото!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonie Hanne (@leoniehanne)

Десетки модни инфлуенсъри и блогъри побързаха да се включат в новия моден тренд и показаха своите находки в този цвят на известни марки. Малко по малко новото течение в чантите завладява и шоу бизнеса и е на път да се превърне в моден бум! Определено разбираме защо всички са влюбени в зеленото – красиво, отличаващо се и излъчващо класа!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexandra Pereira (@alexandrapereira)

А ти готова ли си да се гмурнеш в новата тенденция и кой модел би избрала? Обещаваме ти, че няма да съжаляваш ако избереш да разчупиш стрийт визията си с този аксесоар! А ние от ZLATNA ти предлагаме да го съчетаеш с още един моден акцент в зелено – виж нашата категория Аксесоари и ще откриеш модерните скрънчита в най-актуалните цветове!

Очаквай нова статия в нашия моден блог скоро, а дотогава бъди модерна с красиви дрехи за златни жени от любимия ти сайт!

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *